Lager

Ja, vi hanterar både pallar och enstycksplock. Gällande enstycksplock kan vi också arbeta med individhantering. Det kan till exempel handla om unika serienummer för att få en full spårbarhet från er leverantör till er kund. Säljer ni till företag (B2B) och privatpersoner (B2C) kan vi med vår logistikplattform och vårt IT-system hantera hela ert flöde. 


De som packar och hanterar dina produkter är vår logistikpersonal. De är den viktigaste tillgången för dig och är handplockad och anställd av oss. Det är vi som ska se till att det du lovar dina kunder uppfylls och helst överträffas när dina kunder får deras leveranser.

Hur vi hanterar toppar och dalar i orderflödet

För att kunna hantera toppar som jul, måndagar och anda typer av peakar har vi under åren byggt upp en pool med medarbetare. Våra medarbetare har tidigare erfarenheter av bland annat lager, e-handel, truckkörning, butiksförsäljning och kundsupport. I ledning av medarbetarna finns drivna och engagerade teamledare som alla deltar i det dagliga arbetet. Vi har dokumenterade arbetsrutiner och all personal utför internutbildningar för att ta sig an olika uppdrag på bästa sätt.

Övertagande av medarbetare

En del av våra medarbetare har tidigare varit anställda hos våra kunder men flyttat över till oss i samband med uppdragsstart. Utöver denna lösning gällande personal erbjuder vi också På plats-lösningar där vi driver ert lager på plats i er lokal. Era medarbetare övergår då till oss.


Emotion Logistics är ett familjärt, internationellt, entreprenörsdrivet och snabbväxande företag. Sedan starten 2014 har vi levererat logistiklösningar till både små och stora företag inom olika branscher. Vi söker dig som är driven och som gillar att vara en del av en snabbväxande organisation. Du har en passion för logistik och gärna tidigare erfarenheter inom e-handel. Här kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och här kan du se våra lediga tjänster.