Nu söker vi en drifttekniker, välkommen med din ansökan till karriar@emotionlogistics.com.

Om rollen

Som drifttekniker på Emotion Logistics kommer du att möta flera utmaningar som utvecklar din tekniska kompetens både när det gäller att arbeta med och utveckla våra logistiklokalers system och den tekniska hårdvaran som våra medarbetare använder dagligen. I rollen arbetar du förebyggande och ser till så att system och teknik fungerar. Hos oss finns det en mix av alltifrån klienter, skrivare, handdatorer, mobiler, plattor och till mer komplexa system och hårdvaror som servrar, sorteringsband och Autostore med robotplockning - som du kommer att bli familjär med.

Du kommer att vara förstasupport för allt det tekniska som finns i de lagerlokaler som du har ansvar för. Inledningsvis handlar detta främst om verksamheter som finns i Jönköping. Du kommer även att bli en hjälpande hand och problemlösare till den operativa driften. Både när det gäller teknik och system som t ex vårat lagerhållningssystem (WMS) som är hjärtat i hela vår verksamhet.

Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Du kommer ingå i Emotions IT-team som finns på flera orter och som leds av vår CTO. I IT-teamet driver vi både systemutveckling, support och ansvarar för teknik och drift.

Vi söker dig som har;

 • Ett intresse av teknik och kunskap av att hantera och utveckla både hårdvara och mjukvara på våra logikanläggningar i Jönköping. Det handlar om klienter, mobila enheter, skrivare, servrar, Autostore, sorteringsanläggningar samt kringutrustning till dessa.
 • Goda kunskaper och ett intresse inom konfiguration och supportering av klienter. Främst handlar det om Windows 10 klienter. Både hårdvarumässigt och mjukvarumässigt.
 • Goda kunskaper och ett intresse inom konfiguration och supportering av mobila enheter (t ex android handdatorer, mobiler, scanners osv).
 • Goda kunskaper med att vara en problemlösare kring våra skrivare samt vår skrivarserver.
 • En grundläggande förståelse kring nätverkskonfiguration med accesspunkter, switchar och brandväggar anser vi är meriterande.
 • En grundläggande förståelse och intresse kring att arbeta med servrar är meriterande.
 • Har du tidigare arbetat med lagersystem (WMS) är även detta meriterande. Har du arbetat med ett WMS som heter Ongoing Warehouse Management System är det särskilt meriterande.
 • Erfarenheter av att ha arbetat inom logistik och lager är meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, kommunikativ och tar initiativ till att lösa uppgifter och utmaningar. Vidare är du serviceinriktad samt strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. Du ser förändring och utveckling som något positivt och självklart. Du mår bra av att få och ta ett stort eget ansvar inom varierande arbetsuppgifter. Rollen är föränderlig och anpassas av hur verksamhetens behov utvecklas och din profil och ambition.

Mer om tjänsten;

 • Placeringsort Jönköping
 • Tillträde snarast möjligt
 • Rapporterar till CTO (Tobias Ottosson)
 • Omfattning heltid med 6 månaders provanställning
 • Kollektivavtal Unionen

För att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi erbjuder;

Emotion är ett snabbväxande bolag i ständig utveckling som präglas av familjärt entreprenörskap. Vi har en fortsatt ambitiös plan för bolaget med tillväxt, fler anläggningar och högre grad av automation och IT-baserade tjänster. Jönköpinganläggningen öppnade i april 2020 och etapp 2 i samma hus togs i drift i juni. Under oktober öppnar en tredje lagerhall på en annan adress. Parallellt har bygget av etapp 3 påbörjats som färdigställs i april 2022.

Du har stora möjligheter till personlig utveckling och en karriärsutveckling internt. Arbetsmiljön präglas av att det händer mycket samtidigt, kamratskap och att vi har roligt när vi tillsammans arbetar mot högt ställda mål. IT driver och stödjer vår kärnverksamhet (logistiken) och är också ett prioriterat område för att utveckla nya värdeskapande tjänster för kunder samt internt.

Sista ansökningsdag 15 oktober 2021.