Nu söker vi flera lagerarbetare, välkommen med din ansökan till karriar@emotionlogistics.com.

Om rollen

För våra nya logistikuppdrag söker vi flera lagerarbetare till våra lager i Jönköping. Målsättningen är att kunna påbörja ditt arbete hos oss redan under september.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av inleverans, orderplock, packning och truckkörning. Vi arbetar med flera olika kunduppdrag och därmed olika produktsegment. Gemensamt är att våra kunder ställer höga krav på service och kvalité. Som vår kunds förlängda arm till deras kunder, är det vi som har förtroendet att skapa köpupplevelsen.

Som lagerarbetare är det viktigt att vara serviceminded och att vara i god fysisk form. Att klara frekventa och ibland tyngre lyft är en stor fördel.

Du passar bäst in i vårt engagerade gäng om du har ett prestigelöst förhållningssätt, är effektiv, ordningsam och tillför glädje och energi. Vidare är du en lagspelare och kan snabbt anpassa dig till varierade arbetsuppgifterna och prioriteringar under arbetsdagen.

Flera platser. Tillträde omgående.

Krav

  • Truckkort A + B
  • Lagererfarenhet
  • Goda systemvana

Mer om tjänsten

  • Placeringsort Jönköping
  • Tillträde omgående
  • Omfattning heltid

Om arbetsgivaren

Emotion Logistics AB levererar tredjepartslogistik (3PL) till företag. Primärt genom att driva och utveckla värdeskapande tjänster inom lager, IT och distribution. Företaget är ett helägt dotterbolag till familjeägda Börjes Logistik & Spedition AB. Börjes grundades i småländska Nybro 1947 och arbetar primärt med internationella och kvalitativa transporter på väg i Europa. I gruppen ingår också Börjes Miljötransporter och Börjes Speciallogistik.

Emotion finns idag på fem adresser i Sverige med 35 000 kvm logistikytor och omsätter i år 150 MSEK.

Sista ansökningsdag 10 september 2021.