Vi erbjuder er kvalitativa logistik- och 3PL-tjänster inom bl.a. lager, plock och pack, returer, IT och frakt. Med förtroende från över 100 olika kunder som säljer via e-handel (B2C) och/eller till andra företag (B2B) har vi snabbt utvecklats till en ledande 3PL-partner

Tredjepartslogistiken (3PL) startade vi under 90-talet med ett fåtal större uppdrag. Under åren utvecklades partnerskapen och år 2008 byggde vi ut vårt första lager i småländska Nybro. 2013 tog vi det strategiska beslutet att nischa vår 3PL mot handelsföretag och därmed vidareutveckla vår kompetens, processer och systemstöd. Den vidareutvecklade verksamheten växer kraftigt och vi gick från 1 till över 100 medarbetare på 6 år. 

1 januari 2020 bolagiserade vi vårt snabbväxande affärsområde 3PL i ett eget dotterbolag under varumärket Emotion Logistics AB. Sedan 2024 är vi ett systerbolag till Börjes Logistik & Spedition AB. Vi finns idag på åtta adresser i Sverige med över 60 000 kvm lager som skickar order till hela världen. 

Emotion Logistics ägs av andra generationen familjen Johansson bosatt i Nybro tillsammans med medgrundare och VD Markus Kinnander. Roland Johansson är styrelseordförande och tillsammans med externa styrelseledamöter, VD och över 200 engagerade medarbetare fortsätter resan 

Största anläggningarna har vi i Nybro, Varberg och Jönköping. Även om automation som t.ex. Autostore blir ett viktigare verktyg i vår verksamhet så kommer det fortfarande ner till att våra medarbetare och det dagliga engagemang vi levererar är det största värdet för er. 

Med tryggheten att ha Börjes Logistik & Spedition i ryggen med historik och stabil ekonomi tillsammans med vårt nyfikna driv är vår ambition framåt tydlig; Vi ska fortsätta med lönsam tillväxt och fullt ut nå den övergripande målsättningen att leverera de attraktivaste tjänsterna inom produkt- och informationsflöden. 

Emotion Logistics AB