Samarbetar du med oss och vill visa detta på något sätt? Vänligen använd endast de filer som du kan hitta på denna sida. Ladda ner de zip-filer som du är intresserad av och därefter kan du använda filerna på till exempel din webbplats, i en presentation eller liknande. Inga av filerna får ändras på något sätt utöver storleksmässigt. Miljöbilderna behöver krediteras till oss, Emotion Logistics AB, vid användning tillsammans med en länk till vår webbplats.

Om du vill länka till vår webbplats använder du följande webbadress: https://www.emotionlogistics.com/.

Vid frågor om användning av innehåll från oss, kontakta markus.kinnander@emotionlogistics.com.

Logotyper

Emotion Logistics logotyp finns i två varianter som är anpassade för olika bakgrunder. Vid en ljusare bakgrund använd logotypen som har svart textfärg. Vid en mörkare bakgrund använd logotypen som har vit textfärg. Logotypen får inte ändras på något sätt. Storleksmässigt ska företagsnamnet, alltså Emotion Logistics, kunna läsas utan på problem oberende av vad för enhet som används. Använd lämplig storlek för att undvika en suddig logotyp.

Emotion Logistics logga
Emotion Logistics logga negativ

Utvalda miljöbilder

Nedan visas ett antal utvalda miljöbilder som kan användas utan tillstånd från oss. Miljöbilderna behöver krediteras till oss, Emotion Logistics AB, vid användning. Detta genom att nämna vårt företagsnamn tillsammans med en länk till vår webbplats. Miljöbilderna får inte beskäras eller ändras på något sätt. Om du är intresserad av att använda andra bilder från oss är du välkommen att kontakta markus.kinnander@emotionlogistics.com.

Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics
Emotion Logistics

Grafisk profil

Nedan visas färgerna från vår grafiska profil. Dessa färger kan användas när vi som företag nämns eller tillsammans med ovan logotyper.

#D50037 | PMS 206

#FCDF51 | PMS 113

#FF8D6B | PMS 1635

#1D252C | PMS 433

#5B6670 | PMS 431

#EFF0F1 | PMS 437 (30%)

#FFFFFF | Vit