Vi har ett team av anställda systemutvecklare och IT-specialister som inte bara driver vår IT inom bolaget men vi kan även driva IT hos er som kund. Inom den stora sektorn som är IT specialiserar vi oss på systemutveckling i flera olika led. Ofta handlar det om någonting för att driva e-handel, eller för att koppla samman en godsägare med sina kunder eller med sina leverantörer eller helt enkelt en webbshop.

Går ni i tankar kring något system som skulle hjälpa er verksamhet? Tveka då inte att kontakta vår CTO, Tobias Ottosson, via mail till tobias.ottosson@emotionlogistics.com

Portal-lösningar

Vi har utvecklat en rad olika portal-lösningar till alltifrån den nystartade startupen till det stora miljardföretaget. Det kan handlar om att visualisera data på ett visst sätt med grafer och tabeller i en dashboard. Eller det kan handla om en orderportal där kunder loggar in för att handla. Ett koncept som vi t.ex. arbetat med är att driva en B2B-portal där företagskunder loggar in för att lägga orders medan privatpersoner istället handlar via kundens vanliga webbshop.

Eller varför inte en inköpsportal där underleverantörer loggar in för att bekräfta en order. Eller allt däremellan. Möjligheterna är oändliga.

Webbshoppar och hemsidor

Några exempel på populära e-handels- och affärssystem som vi gärna arbetar med.

Vi har egen utveckling av både webbshoppar och hemsidor som vi kan erbjuda er som kund hos oss. Dessa kan bli precis så komplexa, eller så simpla, som ni själva väljer att ni vill ha dem. Inom t.ex. området Wordpress, som är ett väldigt populärt verktyg för att administrera hemsidor med, har vi en anställd utvecklare som är Wordpress-specialist.

Allt behöver man dock inte utveckla från grunden, ibland kan det vara effektivt att använda befintliga lösningar och inom e-handel finns det t.ex. en populär leverantör av webbshoplösning som heter Shopify och även här har vi möjligheterna att tillsammans med er både skapa er webbshop och även skapa alla integrationer och kopplingar som kan behövas i nästa led för att vi ska kunna hjälpa er med er logistik - så att ni kan komma igång och fokusera på att driva er affär, er försäljning och er marknad.

Helhetslösning för den nystartade e-handlaren

Vi kan på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda er en helhetslösning med webbshop, affärssystem, lagerhållning, utleveranser, inleveranser och kundupplevelse samt alla integrationer som krävs mellan systemen. Kontakta oss för mer information.