Tosito genomför nu sin tredje etapp på Stigamo Jönköping om ytterligare ca 11 000 kvm. Denna SIDOG Fastighet innebär att tre etapper byggts på fastigheten och driftsatts under två år.

Företaget Emotion Logistics AB expanderar och utökar sitt nuvarande lager med ca 11 000 kvm, till totalt ca 22 000 kvm. Den moderna och skalbara logistikanläggningen byggs av Tosito i bolaget SIDOG Fastighets AB och Etapp 3 är klar för inflyttning i april 2022.

”Vi ser en stor potential i området Stigamo och det känns väldigt roligt att vi fortsätter att expandera där tillsammans med Emotion Logistics.” – Tommy Fritz, VD Tosito AB

“Gemensamt med Tosito genomför vi nu nästa steg i vår offensiva satsning i Jönköping. Etapp 3 är designat för en transaktionsintensiv logistik direkt till konsumenter och återförsäljare på den nordiska marknaden. Lagret kommer att inredas med en Autostore som blir vår andra automatiserade logistikanläggning i samma stad. Till detta byggs bl.a. en automatiserad paketsortering för att kunna fortsätta erbjuda marknaden de attraktivaste last mile-möjligheterna.

E-handeln växer extremt starkt och drivs av nya köpbeteenden med bl.a. fokus på valmöjligheter i leveransen, hastighet, precision och hållbarhet. Som tredjepartslogistiker får vi många förfrågningar från starka brands om att driva och utveckla logistiken tillsammans. En möjliggörare är fastighetsägaren som är en mycket engagerad och erkänd partner med stort hjärta för det lokala. Vi är otroligt stolta och för att kunna genomföra denna satsning.” – Markus Kinnander VD Emotion Logistics AB.

För ytterligare information kontakta:

Tommy Fritz, VD Tosito
+46(0)36-35 40 46
+46(0)708-31 71 71
tommy@tosito.se

Tosito

Markus Kinnander, VD Emotion Logistics
+46 (0)481-75 45 41
+46 (0)70-976 40 86
markus.kinnander@emotionlogistics.com

Emotion Logistics AB