Vi påbörjar det nya året med att lansera vår nya webbplats, https://www.emotionlogistics.com, som vi hoppas tydligt ska förmedla vårt stora driv inom logistikbranschen och vad för slags tjänster vi kan erbjuda. Vi befinner oss i en expanderingsfas där vi etablerat oss på flera olika orter och tillsammans fortsätter vi att växa.

Målen med webbplatsen är att den ska upplevas som informativ, användarvänlig och välkomnande. Vi har arbetat med att ta fram en webbplats som ska vara enkel att använda där du snabbt kan få en överblick av de tjänster som vi erbjuder. Det finns samlad information om företaget och vår historia för att du ska kunna bilda dig en tydligare uppfattning om verksamhetens utveckling. Webbplatsen är också ett sätt för oss att komma närmare våra befintliga och framtida kunder genom att utöka våra kontaktsätt och göra det enklare för våra kunder att använda sig av våra tjänster. Utvecklingen av webbplatsen har skett med fokus på användarvänlighet och därför fungerar webbplatsen lika bra i mindre enheter såsom telefoner och surfplattor som i större enheter såsom laptops och liknande.  

Om du är intresserad av våra tjänster kan du läsa mer om dem här: 

För mer information om oss som företag kan du kika på dessa sidor: 

Om du vill bli en del av Emotion-familjen kan dessa sidor vara intressanta för dig: 

Har du några frågor är du alltid välkommen att höra av dig eller så kanske du hittar svaret på din fråga bland våra frågor och svar. Oss kan du nå via våra kontaktuppgifter till specifika medarbetare eller genom nedanstående kontaktinformation. 

Besöksadress: Tegelvägen 4, 382 92 Nybro (huvudkontor) 

E-postadress: info@emotionlogistics.com 

Facebook: @Emotion Logistics AB 

Instagram: @emotion_logistics 

LinkedIn: @Emotion Logistics AB